İSTANBUL

Süleyman Özışık sordu: Bu sözlere verecek cevabınız var mı?

Gazetesi Süleyman Özışık, seçim öncesi CHP'de yaşanan krizlerin istifa ile sonuçlanıp Ecevit'in partisi olan DSP'ye yönlenilmesini eleştirenleri topa tuttu. Özışık, akıl sağlığını kaybetmek istemeyen her seçmenin CHP dışındaki başka partilere yönelmesini tavsiye etti.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Süleyman Özışık sordu: Bu sözlere verecek cevabınız var mı?

İNTERNETİSTANBUL/ CHP'de panik havası yaşanıyor. Sebebi ise, seçimi kazanma uğruna kurulan kirli ittifakların istifalarla sonuçlanması ve ayrılan isimlerin DSP'ye geçmesi.

Süleyman Özışık, panik havasındaki CHP'yi DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın sözleri ile vurdu ve ''Bu sözlere verecek cevabınız var mı?'' diye sordu.

Süleyman Özışık'ın yazısından bir bölüm;

“Erdoğan gitsin de ne olursa olsun” düşüncesiyle fikri sabitleşen CHP’li arkadaşların bu güzelim kafa konforunu yormak istemem ama cidden merak ediyorum. “CHP senin hangi hayalini süslüyor?” diye sormak istiyorum.
Teknoloji, sağlık, eğitim, ekonomi?
Toplumsal barış, büyük ve güçlü devlet, terörsüz bir hayat?
İşsizlik, bolluk, bereket?
Hangisini?
Elindeki belediyelerde çalışan işçilerin dahi maaşını veremeyen, elindeki ilçelerde yeniden çöp dağları oluşmasına neden olan bir parti sizin hangi hayalinizi süslüyor?
“AK Parti’yi devireceğiz. Erdoğan’ı ve yanındakileri mahzenlerde ayaklarından asacağız ya da zehirleyeceğiz. İçerideki FETÖ’cüleri dışarı çıkarıp, yerine AK Partilileri dolduracağız. Ülkenin belediyelerini PKK terör örgütüyle birlikte yöneteceğiz” diye intikam naraları atmaktan başka size ne vaatte bulunuyor herhangi bir CHP’li söyler misiniz?

CHP’li eski Milletvekili Barış Yarkadaş ne dedi geçen gün?
"CHP'nin politikaları, aday belirleme yöntemleri, ortaya koyduğu adaylar çıkınca iyice CHP seçmeninde soğuma oldu. CHP'nin bu konuda bir çözüm aradığını, hatta Psikiyatristler Derneği'ne gittiğini gördük. Kızgın seçmeni nasıl sandığa getirebiliriz arayışı içindeler. Psikiyatristler de gelip Genel Merkez'de, bu konuda bir brifing verdiler. Hatta 2 kez brifing verdiler" dedi.
Yahu bu kardeşinizi dinleyin.
Gidin adam gibi bir sol partiye oy verin kardeşim. Belki yine zafer kazanamazsınız ama en azından akli melekelerinizi korumuş olursunuz!

DEVAMINI OKU...

Yorumlar