İSTANBUL

Süleyman Özışık: Lütfen beni kucaklama!..

İnternethaber yazarı Süleyman Özışık Ekrem İmamoğlu'na yüklendi. "Üç ay gibi kısa bir sürede yanından yörenden geçen kim varsa hayatını kararttın" diyen Özışık, İmamoğlu'nun "Herkesi kucaklayacağım" sözünü hatırlattı "Kurbanın olayım beni kucaklama!" dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Süleyman Özışık: Lütfen beni kucaklama!..

Ekrem İmamoğlu'nun kendisine soru soran vatandaşı küçümsediğini, iş insanlarını tehdit ettiğini,İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan insanlara iftira attığını iddia eden İnternethaber yazarı Süleyman Özışık, "Rende gibisin maşallah, doğraya doğraya ilerliyorsun!"dedi.

İmamoğlu'nun seçim kampanyası döneminde de sık sık ifade ettiği  "Ben var ya ben, ben 16 milyonun belediye başkanı olacağım. Herkesi kucaklayacağım" sözlerini hatırlatan Özışık, "Yahu üç ay gibi kısa bir sürede yanından yörenden geçen kim varsa hayatını kararttın Sayın İmamoğlu!Eğer senin kucaklaman böyleyse, Allah'ını seversen yapma!Bak kurbanın olayım beni kucaklama!" dedi.

Lütfen beni kucaklama!..

Önünü kesip, "HDP ile iş birliği yapmayın" diyen adamı, "Buna sen mi karar vereceksin?" diye tersledin.

Ama az ötede yolunu kesen HDP'lilere, "Gönlümüz bir, hedefimiz bir. Size layık olabilirsem ne mutlu bana" diye gerdan kırdın.

Biraz daha ötede yoluna çıkıp, "HDP ve PKK'nın size destek çağrıları için ne söylersiniz?" diye soran gazeteciye, "Bana ne ya, ben onların açıklamalarını ciddiye almıyorum ki" diye cevap verdin.

Seçim öncesi çıktığın canlı yayında, "Selahattin Demirtaş'ı tanımam etmem. Siyaset tarzını da bilmem" dedin. Ama seçim sonrası, "Ben esasında onun seçimde kullandığı dili de beğenen biriyim" diyerek milleti aptal yerine koyduğunu pişkin pişkin itiraf ettin.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar