İSTANBUL

Süleyman Özışık: İstanbul'u CHP değil HDP yönetecek

HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "İstanbul HDP ile daha güzel olacak" sözüne ilişkin İnternethaber yazarı Süleyman Özışık'tan bomba açıklamalar geldi. Hadi Özışık'a değerlendirmelerde bulunan Süleyman Özışık, köşesinde bu konuya ilişkin yazdıklarını hatırlattı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]

Selahattin Demirtaş geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden 7 maddelik bir açıklama yaptı ve 23 Haziran'da Ekrem İmamoğlu'na destek verilemesi gerektiğini ifade etti. Hadi Özışık'a konuk olan İnternethaber yazarı Süleyman Özışık, Demirtaş'ın "İstanbul HDP ile daha güzel olacak" ifadesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Özışık şunları söyledi:

Ben köşe yazarımda dedim ki İstanbul'u CHP değil HDP yönetecek. Bana inanmadılar. Nihat Genç dedi ki İstanbul'un belli başlı noktalarını HDP'ye teslim edecekler dedi. Göreceğiz başımıza gelmeden bilemeyiz...

"ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI TEHDİT ALTINDA"

Bakın Esenyurt Belediye Başkanı tehdit altında. HDP'liler başkanı tehdit ediyorlar. Sen bize başkan yardımcılığı sözü verdin belediyeye ait şirketin başına biz geçecektik bize söz verdin ya sözünü tut ya böyle bitmez diyorlar. Esenyurt'un tamamı bunu konuşuyor.Belediye personeli, Ak Parti personeli de söylüyor. Bunlar sağlam duyumlar gerçek duyumlar. Bunlar kendi aralarında protokal yaptılar.

"PROTOKOL YAPTILAR"

İki belediye başkan yardımcığı ve belediyenin en önemli şirketinin HDP'ye verilmesi konusunda protokol var.

İstanbul HDP ile güzel olacak sözü de bizde bu işin olacağız, biz de yöneteceğiz demek...Demirtaş-İmamoğlu aynı düşüncelerle yönetecek. 

Yorumlar