İSTANBUL

Sevilay Yılman'dan Habertürk yönetimine ortak yayın çağrısı

Habertürk yazarı Sevilay Yılman 16 Haziran'daki İmamoğlu-Yıldırım ortak yayını için Habertürk yönetimine köşesinden çağrıda bulundu. Yılman "Yayınlamayalım bu programı!" dedi ve bunun nedenini açıkladı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Sevilay Yılman'dan Habertürk yönetimine ortak yayın çağrısı

Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu büyük buluşması 16 Haziran Pazar günü gerçekleşecek. Programın moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya yapacak. Programı isteyen her kanal her site canlı olarak verebilecek.

Konuya ilişkin Habertürk yazarı Sevilay Yılman çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı. İstanbul’un iki adayının tartışacağı program fikrinin tüm alt yapısının Habertürk TV’ye ait olduğunu ve Didem Arslan Yılmaz'a haksızlık yapıldığını söyleyen Yılman, "Fikrin anası Didem Arslan Yılmaz ise babası da Habertürk TV’nin yöneticileridir yani.Bu işin moderatörlüğü, başka bir isme verilerek Didem’e çok büyük bir haksızlık yapıldı tamam ama asıl haksızlık Habertürk TV’ye yapıldı.Naçizane fikrim... Ben Habertürk TV’nin yöneticilerinin yerinde olsam... Zinhar bu ortak yayını almam ve yayınlamam da!Kim yayınlıyorsa yayınlasın. Ve kim o programı da izlemek istiyorsa gitsin yayınlayan diğer TV’lerden izlesin!Ama bence biz fikrimizin, projemizin, stratejimizin göz göre göre harcanmasına göz yummayıp profesyonel televizyonculuk adına başka bir şey yapmalıyız!" ifadelerini kullandı.

Yönetimine çağrımdır: Yayınlamayalım bu programı!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının karşı karşıya geleceği ve canlı yayınlanacağı program meselesi malumunuz…

Söz konusu program ile ilgili son gelinen noktayı tamamınızın bildiğini varsayıp tekrara düşmemek adına yazmayacağım...

Ben çok daha başka bir şeye dikkat çekeceğim.

Grubumuzun televizyon kanalı olan Habertürk TV’ye ve Didem Arslan Yılmaz’a yapılan haksızlığa!

Hepinizin bildiği gibi bu programın yapılması çağrısını kamuoyu önünde ilk duyuran Habertürk TV'nin en deneyimli moderatörü olan Didem Arslan Yılmaz’dır.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar