İSTANBUL

Sevilay Yılman yazdı:Oyları bilmem de bir şeyin çalındığından çok eminim!

Kısa bir süre için Bodrum'da bulunan Habertürk yazarı Sevilay Yılman 31 Mart ile 23 Haziran ile ilgili yazılanları, çizilenleri okuduğunda, izlediğinde çok üzüldüğünü söyledi. Yılman,"Birileri oyları çaldı mı 31 Mart’ta, bilmiyorum! Ama bildiğim bir şey var o da; siyasetin biz sıradan vatandaşların yaşamından, yaşayacaklarından, yaşaması gerekli olan her şeyden çaldığı ve çalmaya da devam ettiğidir!" dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Sevilay Yılman yazdı:Oyları bilmem de bir şeyin çalındığından çok eminim!

İstanbullular 23 Haziran'a kilitlenmiş durumunda..Neredeyse tek konuşulan, tartışılan İstanbul'daki ertelenen seçim. Herkes işini, tatilini, yapacaklarını bu tarihe göre ayarlıyor. Habertürk yazarı Sevilay Yılman da bu duruma ilişkin bir değerlendirmede bulundu.

Kısa bir süre için Bodrum'da bulunan Yılman, özellikle İstanbul'da yaşayanların“Yeniden seçim” nedeniyle yaşayacaklarını ertelediğini söyledi.

Yılman, "Bodrum'daki turizm işletmecileri ile konuşuyorum…Bizim sitenin yönetimi ve restoran sahipleri ile.Hepsi bedbaht!Çünkü İstanbullu için 23 Haziran’a kadar hayat durmuş adeta.O tarihlere kadarki tüm otel ve uçak rezervasyonları iptal edilmiş. Her sene Mayıs ayı içinde evine gelen İstanbullunun yüzde 80’i 23 Haziran sonrasına ertelemiş geliş tarihini.Şu kısacık deneyimimden hareketle şunu anladım ki değerli okurlarım; hayat hiçbir siyaset uğruna heba edilmeyecek kadar çok değerli ve çok güzelllll!!!" ifadelerini kullandı.

Oyları bilmem de bir şeyin çalındığından çok eminim!

Dönmek istemiyorum İstanbul’a!

Hatta uzun lafın kısası…

Yazı da yazmak istemiyorum.

Hatta şu anda bulunduğum ortamın gerektirdiğinin dışında hiçbir şey konuşmak da istemiyorum.

Elmahkum tabii bakıyorum ara sıra "Ülkede neler oluyor"u öğrenmek için ama baktığım anda da gerilim yükleniyorum.

Malumunuz şu aralar Türkiye demek, İstanbul seçiminin 23 Haziran'da tekrarı demek olduğu için.

Orası öne çıkıyor.

İstanbul polemikleri yani…

Özellikle de oyların çalındığına dair yaşanan polemik.

Bazen hortumla bir ağacın dibine su verirken ister istemez cebimdeki şu lanet olası akıllı telefonuma bakıyorum ve 31 Mart ile 23 Haziran ile ilgili yazılanları, çizilenleri okuyorum. Hatta bazı konuşmaları seyrediyorum.

Çok üzülüyorum… Kahroluyorum adeta!

Birileri oyları çaldı mı 31 Mart’ta, bilmiyorum!

Ama bildiğim bir şey var o da; siyasetin biz sıradan vatandaşların yaşamından, yaşayacaklarından, yaşaması gerekli olan her şeyden çaldığı ve çalmaya da devam ettiğidir!

Düşünün… Şu anda özellikle İstanbul'da yaşayanlar…

“Yeniden seçim” nedeniyle yaşayacaklarını erteliyor.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar