İSTANBUL

Sevilay Yılman: İstanbul zaferinin nedeni sadece Ekrem İmamoğlu değil!

Ekrem İmamoğlu 23 Haziran İstanbul seçimini 806 bin fark ile kazandı. Sevilay Yılman, rakibi Yıldırım'a büyük fark atan İmamoğlu'nun zaferinin ardında dev bir orkestra olduğunu söyledi. Yılman, "Ben yine de bu zaferin esas sahibinin o dev orkestranın şefi konumundaki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söylemek istiyorum."dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Sevilay Yılman: İstanbul zaferinin nedeni sadece Ekrem İmamoğlu değil!

Ekrem İmamoğlu'nun farklı bir performans sergileyerek sadece ülkenin değil, dünyanın tanıdığı bir yıldıza dönüştüğünü söyleyen Sevilay Yılman, "Kesinlikle muhalefetin yıllar sonra elde ettiği bu kazanımının arkasında dev bir orkestra var.Enstrümanlarını hem heyecanla hem de büyük bir ustalıkla çalan bir müzisyenler ordusu var…Ama ben yine de bu zaferin esas sahibinin o dev orkestranın şefi konumundaki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söylemek istiyorum." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun İstanbul, Ankara, Adana, Antalya, Mersin gibi dev metropollerde gösterdiği adaylar ile nokta atışı yaptığını söyleyen Yılman, "Cumhur İttifakı o kadar kötü ve yanlış politika izledi ki…Muhalefetin başarılı olmaması işten bile değildi."ifadelerini kullandı.

İstanbul zaferinin nedeni sadece İmamoğlu değil!
Elbette ki CHP’nin İstanbul'daki zaferinde Ekrem İmamoğlu faktörü çok önemlidir.

Mutlaka hem iktidarın tüm olanakları arkasında olan hem de kamuoyunun yakından bildiği köklü ve güçlü bir isim olan Binali Yıldırım’a 806 bin fark atılmış olmasında onun bireysel duruşu, izlediği politika çok ama çok kritik rol oynamıştır.

Ancak ben bu zaferin tek sahibinin Ekrem İmamoğlu olduğuna inanmıyorum.

Kesinlikle muhalefetin yıllar sonra elde ettiği bu kazanımının arkasında dev bir orkestra var.

SEVİLAY YILMAN'IN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar