İSTANBUL

Salam Air’in Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşları başladı

Umman’ın hava yolu şirketi Salam Air, İstanbul’un Sabiha Gökçen’den Umman’ın başkenti Maskat’a uçmaya başladı.  Mohamed Ahmed Abdullah Ahmed tarafından gerçekleştirilirken ilk uçuşta 174 yolcu İstanbul’a geldi.

Salam Air’in Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşları başladı

Umman Sultanlığı’nın ilk düşük maliyetli havayolu şirketi olan Salam Air, Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarına başladı. Haftanın 2 günü karşılıklı yapılacak olan seferler, Airbus A320 tipi uçaklarla yapılacak. Salam Air, Pegasus Hava Yolları’ndan sonra Sabiha Gökçen’den Umman’ın başkenti Maskat’a uçan ikinci tarifeli havayolu şirketi olacak. Salam Air’in ilk uçuşunda CEO ve aynı zamanda eski pilot olan Mohamed Ahmed Abdullah Ahmed tarafından gerçekleştirilirken ilk uçuşta 174 yolcu İstanbul’a geldi.

Salam Air’ın Maskat seferlerine başlaması nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir karşılama töreni düzenlendi. Apronda geleneksel su takı ile karşılanan uçak daha sonra körüğe yanaştı ve uçuş ekibine çiçek takdim edildi. Ardından gerçekleşen kokteylde geleneksel pasta kesimi yapıldı.

Yorumlar