İSTANBUL

Ramazan pidesi ne kadar? İstanbul'da ramazan pidesi fiyatı ne oldu?

İstanbul'da ramazan pidesinin fiyatı belli oldu mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. İstanbul'da ramazan pidesi ne kadardan satılacak? Yapılan son açıklamaya göre İstanbul'da ramazan pidesi 2.5 TL'den satılacak.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ramazan pidesi ne kadar? İstanbul'da ramazan pidesi fiyatı ne oldu?

2019 yılında Ramazan ayına az bir süre kaldı. Müslümanlar Ramazan ayını yani 11 ayın sultanını heyecan ile bekliyor. 6 Mayıs itibari ile ilk oruçlar açılacak. Ramazan'a kısa bir süre herkes İstanbul'da ramazan pidesi ne kadar oldu sorusunun yanıtını arıyor. İstanbul'da Ramazan pidesi 2.5 TL'den satılacak. 

Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkanı Murat Kavuncu, Ankara'da ekmeğe gelen yüzde 25 zammın nedenlerini ve diğer illerdeki ekmek fiyatlarına dair fiyatların seyrini Bloomberg HT'ye değerlendirdi.

Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkanı Murat Kavuncu da yaptığı açıklamada, "Ramazan pidesi 2,5 TL olacak" dedi.

Döviz kurlarında yaşanan dalgalanmadan dolayı ekmeğin hammaddesi unda da bir fiyat artışı meydana geldiğine dikkat çeken Kavuncu, zammın gerekli olduğunu belirtti.

"Şu anda tüm Türkiye'de ekmek fiyatlarının zamlanması için çalışmalar sürüyor. İstanbul, Samsun ve Kayseri başta olmak üzere Orta Anadolu'da bu çalışmalar yapılıyor" diyen Kavuncu, ramazan pidesi fiyatıyla ilgili de bilgi verdi.

HALK EKMEK RAMAZAN PİDESİ SATACAK MI?

İstanbul Halk Ekmek bu sene ramazan pidesi satmaya devam edecek. İstanbul Halk Ekmek'teki ramazan pidesi fiyatı henüz belli değil.

Yorumlar