İSTANBUL

Ortak yayını yönetecek İsmail Küçükkaya açıkladı! Linçten korkuyor mu?

FOX TV'nin başarılı ekran yüzü İsmail Küçükkaya, herkesin peşinde koştuğu Ekrem İmamoğlu-Binali Yıldırım düellosunun moderatörü olarak seçildi. Gündeme oturan bu tercih sonrasında İsmail Küçükkaya olayın perde arkasını internethaber.com'a açıkladı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]

İsmail Küçükkaya, AK Parti ve CHP'nin İmamoğlu-Yıldırım canlı yayını için ismi üzerinde uzlaşması sonrası ilk kez İnternet Haber Yayın Grubu Medya Başkanı Hadi Özışık'a konuştu. Youtube kanalı üzerinden yayınlanan söyleşide Küçükkaya, Uğur Dündar'dan gelen telefonu anlattı. 

Küçükkaya görüşmeye ilişkin şunları anlattı:

-İki tarafın azgın azınlığı var. Bir tek Uğur abi bana onu dostça söyledi. Benim için kaygılanıyor. Uğur abi sever beni. "Senin için kaygılanırım iyi düşün, Bahçeli'yi gördün mü?" dedi. 'Size sosyal medya lincinin dışında başka bir baskı var mı?' dedim.

Ben korkmam sosyal medya lincinden. Doğru olanı yaptığımı bilsem 1 milyon kişi bana küfretse farketmez. Kanalıma da ülkeme de bir katkı yapmak istiyorum. Mahir Ünal, Engin Altay tokalaşıyor. Nasıl fıstık gibi. Cumhurbaşkanı-Kılıçdaroğlu onay veriyor. Ben de buna katkı verirsem oh diyeceğim.

Devlet Bahçeli'nin şoke eden çıkışı

-İlke olarak Bahçeli'yle polemiğe girmem. Bana genelde espri yapar. 'Süt içsin' diye tatlı tatlı yapar. Bir bana bir de Fikret Bila'ya konuşurdu. Birbirimizi tanırız. Çok saygı duyarım. Bu notuna baktım. İtiraz ettiği ben değilim kanaatindeyim. Ortağına itiraz yapıyor. Tanıdığım Bahçeli, "Kürdistan. Dersim…" sözlerine tepki gösteriyor.

İSMİ AÇIKLANINCA ŞAŞIRDI MI?

Küçükkaya ismi açıklanınca biraz şaşırmış. Şöyle diyor: 
-Şundan dolayı şaşırdım. Her şey olağan olsa bu isim Uğur Dündar'dır. Didem çok istiyordu. Fatih Altaylı… Fatih Portakal'ı, kendimi düşündüm, isteyen çok isim vardı.

Yorumlar 1 yorum