İSTANBUL

Ömer Koç'tan Ekrem İmamoğlu'na ikinci ziyaret

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bir ziyaret daha gerçekleştirdi. Koç ziyarette, Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu için bir eşarp hediye etti.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ömer Koç'tan Ekrem İmamoğlu'na ikinci ziyaret

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tebrik ziyaretleri sürüyor. İmamoğlu bugün Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç ve ardında nSaadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim'i kabul etti.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, 23 Haziran seçiminde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'na ikinci tebrik ziyaretinde bulundu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından 6 Mayıs'ta İmamoğlu'na ilk ziyaretini yapan Koç, bugün ikinci tebrik ziyaretini gerçekleştirdi.

Ziyarette, Ömer Koç, çini koleksiyonundaki bir eser örnek alınarak dokunan eşarbı "Refikanız için" diyerek İmamoğlu'na takdim etti.

İmamoğlu da İSMEK'li kadınların el ürünü cam bir vazoyu Koç'a hediye etti. İkili, başkanlık makamında bir süre sohbet etti.

Ömer Koç'un ayrılmasından sonra Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, partili arkadaşları da Ekrem İmamoğlu'na iadei ziyarette bulundu. 

Yorumlar