İSTANBUL

Öğrenci aylık akbili 40 TL oldu mu Binali Yıldırım akbil açıklaması

Öğrenci aylık akbili fiyatı 85 TL'den 40 TL'ye düştü mü? Binali Yıldırım'ın binlerce öğrenciyi heyecanlandıran akbil açıklamasının ardından herkes akbil fiyatlarını araştırmaya başladı. İstanbul öğrenci akbil fiyatı son durum ne?

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Öğrenci aylık akbili 40 TL oldu mu Binali Yıldırım akbil açıklaması

AK Parti İBB Adayı Binali Yıldırım'ın İstanbullulara müjdeleri art arda sıraladı. Twitter hesabından öğrenci akbil fiyatlarına ilişkin açıklama yapan Yıldırım öğrenci aylık akbili 40 TL'ye düşürülecek dedi. Bu açıklamanın ardından herkes öğrenci akbili ne kadar öğrenci akbili fiyatı ne zaman düşecek sorusunu araştırıyor.

İBB Meclisi toplantısında AK Parti grubunun sunduğu 19 Mayıs'ta ve Ramazan Bayramı boyunca İstanbul genelinde İETT, metro ve vapurların ücretsiz olması, aylık öğrenci Akbil'inin 85 liradan 40 liraya düşürülmesi ve su fiyatlarında yüzde 40 indirim sağlaması beklenen tarife değişikliği teklifleri oy birliğiyle kabul edilerek komisyonlara gönderildi.

BİNALİ YILDIRIM NE DEDİ?

"İstanbullulara müjdeli haber: Daha önce söz verdiğimiz gibi; kişi sayısı daha fazla olan hanelerde daha çok indirim olmak üzere, su tüketiminde aylık ortalama yüzde 40 indirim yapılacak. Öğrenci Akbil'i aylık 85 liradan 40 liraya düşürülecek. Hayırlı olsun. #DahaGüzelOlacak"

ÖĞRENCİ AKBİLİ NE KADAR?

Yorumlar