İSTANBUL

Öfke kontrolü olmayan İmamoğlu'na Fatih Portakal'dan sitem

Afet zamanlarında tatile gitmesiyle, indirim yerine zamla, azından çıkına kulağı duymamasıyla meşhur olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu; kendine destek verenleri de yavaş yavaş kaybetmeye başladı. Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal da bu isimlerden biri.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]

İBB Meclisinde AK Partili üyeye küfür eden CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bir eleştiri de seçim döneminde pr yapan Fatih Portakal'dan geldi.

''ÖFKESİNİ KONTROL ETMEK ZORUNDA''

Fatih Portakal haber bülteninde, "Çok zor günler geçiriyor olabilir evet. İmkansızlıklar içinde şehri yönetiyor olabilir. Elazığ depreminden sonraki deprem olayı etkilemiş olabilir sayın İmamoğlu'nu. Zamlar konusundan belki çok fazla yükleniliyordur belki ama... Bu kabul edilebilecek bir şey değildir. Neticede kimse kimseye hakaret edemez. Öyle bir hakkı da yok. Hele hele siyasetcilerin. İnsanların farklı bir gözle baktıkları İmamoğlu profiline aykırı bir davranıştır. Umarım bu son olur... İnsanlar öfkelerini kontrol etmek zorunda. Hiçbir insan küfürü hak etmez." siteminde bulundu.

Yorumlar