İSTANBUL

Numan Kurtulmuş'tan iddialı 23 Haziran çıkışı

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 23 Haziran için çok iddialı konuştu. 31 Mart'tan beri araştırmalarını sürdürdüklerini belirten Kurtulmuş, Binali Yıldırım'ın İstanbul Büyükşehir Başkanı olacağını iddia etti.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Numan Kurtulmuş'tan iddialı 23 Haziran çıkışı

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Cihannüma Derneği Ankara Temsilciliğinin sahur buluşması programına katıldı. Kurtulmuş, 23 Haziran'da büyük güçle sandıktan çıkmak için çalıştıklarını belirterek "CHP'nin adayına İstanbul'u bırakmayacağız, milletimizin oylarıyla sandıklarda Binali Yıldırım, İstanbul'un Büyükşehir Belediye Başkanı olacak." dedi.

İstanbul seçimleri ile ilgili yükümlülükleri olduğunu anlatan Kurtulmuş, tanıdıklara ulaşılarak 23 Haziran seçimlerini inşallah büyük bir farkla kazanacaklarını, çalışmayı ve çabayı ortaya koyacaklarını belirtti. Kurtulmuş, insanların hata yapabileceği gibi siyasi organizasyonların da hatalar yapabileceğini dile getirerek, şöyle konuştu:

"HATALARIMIZI EKSİKLİKLERİMİZİ TEDAVİ EDECEĞİZ"

Nihayetinde kul işidir, bu hataların, eksikliklerin tamir edileceği yer inşallah 23 Haziran sandıkları değil, bu hataların tamir edileceği yer kardeşlerimizin gönlü, zihni, partimizin çatısı, siyasi hareketimizin kendi obasıdır, kendi otağıdır. Hep beraber bunları konuşacağız. Eksiklerimizi hatalarımızı inşallah bunları bir şekilde tedavi edeceğiz, yolumuza devam edeceğiz. Bu sözleri geçen bir yerde söyledim, bunları söyleyince birileri bu lafı tersinden yakalamışlar.Niye oyun az olduğunu ya da milletimizin ne demek istediğini anlar, araştırır ve gereğini yerine getiririz.

"CHP'NİN ADAYINA İSTANBUL'U BIRAKMAYACAĞIZ"

31 Mart seçimlerinden bu yana bunları araştırıyoruz, biliyoruz, görüyoruz, ve hep beraber önce 23 Haziran'da büyük bir güçle sandıklardan üstün bir zaferle sandıklardan çıkmaya gayret ediyoruz. İnşallah İstanbul'da CHP'nin adayına İstanbul'u bırakmayacağız, milletimizin oylarıyla sandıklarda Binali Yıldırım, İstanbul'un Büyükşehir Belediye Başkanı olacak. Biz milletin efendisi değiliz, milletin bizim efendimiz olduğunu bilen bir siyasi kadroyuz”

Yorumlar 1 yorum