İSTANBUL

Numan Kurtulmuş ne dedi Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu nasıl anladı?

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, "23 Haziran seçimleri geçsin siyasi tövbe edeceğiz" sözü ile aslında ne demek istedi? İnternethaber stüdyolarında Hadi Özışık'a konuk olan Kurtulmuş, siyasi tövbe sözüne açıklık getirdi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, birkaç gün önce yaptığı bir açıklama ile tepkileri üzerine çekmişti. Kurtulmuş, "23 Haziran seçimleri geçsin siyasi tövbe edeceğiz" sözü ile aslında ne demek istemişti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vekili olan Kurtulmuş'a çok ağır sözler söyleyerek, "Şartlı tövbe olmaz" diye çıkıştılar.

İnternethaber stüdyolarında Hadi Özışık ile görüşen Numan Kurtulmuş, siyasi tövbe sözüne açıklık getirdi. Kurtulmuş İstanbul seçimlerini, YSK'nın kararını, Ekrem İmamoğlu'nun agresif tutum sergilemesini... Binali Yıldırım'ın performansını... Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı arasındaki yarışın nasıl sonuçlanacağını... Kürt seçmenin nasıl ikna edileceğini... Doğu ve Güneydoğu ile ilgili AK Parti'nin bir çalışma yapıp yapmadığını... 23 Haziran seçimlerine nasıl hazırlandıklarını... 31 Mart seçimlerinden önce hangi hataları yaptıklarını... Belediye Başkan adaylarının nasıl belirlendiğini, görevde olan belediye başkanlarından beklentilerini... ve daha bir çok şey... Hadi Özışık'la dobra dobra konuşan Numan Kurtulmuş eyt ve askerlik reformu ile ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

Yorumlar