İSTANBUL

Nagehan Alçı yazdı: İşte Türkiye’nin konuştuğu otel haberinin hikayesi...

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun ortak yayından 3 gün önce programın moderatörü İsmail Küçükkaya ile bir otelde gizlice buluşmaları tartışılmaya devam ediyor. Olayı gündeme getiren Nagehan Alçı gizli buluşma haberinin kendisine nasıl ulaştığını anlattı. İşte Alçı'nın 'Türkiye’nin konuştuğu otel haberinin hikayesi' başlıklı yazısı...

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Nagehan Alçı yazdı: İşte Türkiye’nin konuştuğu otel haberinin hikayesi...

Ortak yayının moderatörü İsmail Küçükkaya ile CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun yayın öncesi bir otelde buluşması tartışılmaya devam ediyor. Olayı ilk olarak Habertürk ekranlarında gündeme getiren Nagehan Alçı bugünkü köşesinde bu haberin kendisine nasıl ulaştığını açıkladı.

"Ortada çok ciddi bir çelişki var: İsmail iki tarafla da görüşme talebinde bulundu mu?Binali Bey oteldeki görüşmeden neden haberdar değildi?" sorularını soran Alçı, "Bu kördüğüm haline gelmiş mesele ile ilgili benim düşüncem şu: Bir moderatörün kim ne derse desin, yöneteceği bir soru-cevap formatına, bu kadar müdahil olunmasını kabul etmesi yanlıştır." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin konuştuğu otel haberinin hikayesi...

Güney Afrika’dan ülkemize gece 11 saatlik bir uçuş yapmış ve hiç uyumamıştım.

Türkiye’nin gündemine oturan programı da uçakta izlemiştim. İmamoğlu-Yıldırım yayını parıltısız ve ışıltısız bir yayındı. Yayını izlerken yer yer insanın gözleri kapanıyordu. 

Türkiye’nin Nabzı’nda konu İmamoğlu - Yıldırım programına gelince düşüncelerimi ifade ettim. Eleştirilerimi ve daha önceki, beni çok rahatsız eden, Didem’in kadın olduğu için haksızlığa uğraması olayını gündeme getirdim.

Benim telefonuma yayınlarda çok mesaj gelir. Birçok farklı kaynaktan her programda konuşulan mevzularla ilgili sayısız iddia, duyum ya da bilgi alırım.

Duyum veya iddiaların çok büyük bir kısmını dile getirmem, teyit etmeden ya da kaynağa çok güvenmeden hareket etmem.

Ancak pazartesi akşamı telefonuma çok önemli, çok kritik iki kaynaktan benzer bir mesaj geldi. Bomba bir iddiaydı bu.

Ekrem İmamoğlu’nun yayından birkaç gün önce moderatör İsmail Küçükkaya ile bir otelde baş başa görüştüklerini söylüyorlardı.

Otel ismi ya da daha fazla detay istediğimde "Bu gerçeği ifade ettiğiniz takdirde yalanlayamayacaklarını garanti ederim Nagehan Hanım” yanıtını aldım.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar