İSTANBUL

Nagehan Alçı açıkladı CHP Şişli'yi karıştıracak Hayri İnönü iddiaları

Habertürk Gazetesi yazarı Nagehan Alçı, aday gösterilmeyen Hayri İnönü'nün bomba iddiaları üzerinden CHP'nin kararını yorumlarken, aday gösterilen 'Muammer Keskin sürecin takipçisi olacak mı?' diye sordu.

Nagehan Alçı açıkladı CHP Şişli'yi karıştıracak Hayri İnönü iddiaları

İnternetİstanbul/ CHP'nin Şişli adayı açıklanır açıklanmaz herkes bir şaşkınlık yaşadı. Nedeni ise bugüne kadar Hayri İnönü ile Mustafa Sarıgül arasında bir çekişme olmasıydı. Hatta, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Şişli Belediye başkan adayı olarak Hayri İnönü'yi tercih edeceğini duyan Mustafa Sarıgül partiden istifa etmiş ve DSP'de yoluna devam etme kararı almıştı. Gel zaman git zaman sonra, partiden açıklanan isim Hayri İnönü de olmayınca kafalar karıştı. Peki bu kararın arkadasında neler var?

Habertürk Gazetesi'nden Nagehan Alçı, 'Bu korkunç iddiaların farkında mısınız?' başlıklı köşe yazısında Hayri İnönü'nün verdiği bir röportaj üzerinden Şişli'de neler döndüğünü açıkladı.

Hayri İnönü

Hayri İnönü, göreve geldiğinden beri, kurumsallaşan belediyecilik anlayışına karşı geldiğini, bu yüzden tehdit edildiğini ve hatta en yakın çalışma arkadaşının öndürüldüğünü iddia etmiş.

Nagehan Alçı, bu iddialardan sonra sözlerine şöyle devam etti; ''Kemal Kılıçdaroğlu, Hayri İnönü yerine SHP ilçe başkanlığı yapmış olan Muammer Keskin’i tercih etti. İnönü ve Muammer Keskin birbirinden uzak isimler değil, İnönü, açıklanır açıklanmaz Keskin’e desteğini ilan etti. Ancak yine de bahsedilen 'temiz belediyecilik için mücadele' başlığında devamlılık açısından isim değişikliği olmasa daha doğru olurdu gibi geliyor bana.'' 

DEVAMINI OKU...

Yorumlar