İSTANBUL

Müjdat Gezen'den İstanbul seçimlerine ilişkin açıklama

23 Haziran yenilenen İstanbul seçimlerine ilişkin bir değerlendirme de Müjdat Gezen'den geldi. Türkiye'nin geleceğini iyi gördüğünü söyleyen Gezen, "Atatürk'ün lafı benim için yeterlidir; Geldikleri gibi giderler. Geldikleri gibi gidecekler. Ben bir demokratım. Geldikleri gibi gitmelerini isterim, yani seçim yoluyla" dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Müjdat Gezen'den İstanbul seçimlerine ilişkin açıklama

Milyonlarca İstanbullu 23 Haziran'da sandık başına gidecek. Seçim sonuçlarına ilişkin pek çok isimden çeşitli iddialar ve yorumlar gelmeye devam ediyor. Onlardan biri de Müjdat Gezen...

Gezen, "Ekrem İmamoğlu kazanamazsa ne düşünürsünüz" sosuna cevap verdi. İmamoğlu'nun büyük farkla kazanacağını iddia eden Gezen şu ifadeleri kullandı:

 "EKREM İMAMOĞLU ÇOK DÜRÜST"

Bu tuzağı hazırlayanlar utansın. Ne denir artık. Kazanacak. Büyük farkla kazanacak. Çünkü artık AKP'ye oy verenler de anladı ki, bu iş yalanla dolanla yürümüyor. Bir insanı bir kere kandırabilirsiniz, büyük bir toplumu da bir kere kandırabilirsiniz. Ama bütün insanları aynı anda devamlı kandıramazsınız. Ben AKP'ye oy vermiş insanların büyük bir bölümüyle konuştum. Görüyorum ki insanların artık burasına gelmiş. Ayrıca Ekrem İmamoğlu çok dürüst, düzgün bir insan. Tanıyorum da kendisini. Zannediyorum bu defa çok şey değişecek, her şey çok güzel olacak.

Yorumlar