İSTANBUL

MHP'den 23 Haziran'a yönelik çok önemli uyarı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, 3 gün kalan İstanbul seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldız, 41 bin kişinin sandıklarda görevlendirildiğini söyledi ve seçimlerde tutulan tutanakların önemine dikkat çekti.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
MHP'den 23 Haziran'a yönelik çok önemli uyarı

İstanbul seçimine yönelik partilerin hummalı çalışması sürüyor.MHP seçim güvenliğine yönelik 41 bin kişinin görevlendirildiğini açıkladı. Feti Yıldız, seçimlerde tutulan tutanakların mutlaka ıslık imzalı olması gerektiğini belirtti.

 MHP İstanbul İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız şunları söyledi:

"41 BİN ARKADAŞIMIZI SANDIKLARDA GÖREVLENDİRDİK"

"Seçim güvenliği için, 41 bin milliyetçi ve ülkücü arkadaşımızı, 31 bin 126 seçim sandığında görevlendirmiş bulunuyoruz. Aziz milletimiz rahat olsun."

"ÖNCELİKLİ DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN..."

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde tutulan tutanaklar çok önemlidir, hayatidir. Mutlaka ıslak imzalı olmasına öncelikle dikkat edilmelidir.İstanbul halkının özgür iradesinin, herhangi bir baskı ve kumpasa maruz kalmaması için sandık çevresinde, sandık kurulu üyeleri ve müşahitler dışında hiç kimse bulundurulmamalıdır. Seçim iş ve işlemlerine karşı yapılacak her türlü itiraz, tutanağa mutlaka şerh olarak düşülmelidir.

"YAPILACAK SEÇİM MAALESEF..."

Yapılacak seçim, maalesef İstanbul'a hizmet yarışı olmaktan çok süre önce çıkmıştır. Karanlık senaryoların devrede olduğu, seçmenin zihnini bulandırmak için PKK, FETÖ gibi terör örgütlerinin her türlü girişimde bulunduğu hususu, izahtan varestedir."

Yorumlar