İSTANBUL

Metro ve Marmaray sefer saatleri değişti! Yeni sefer saatleri ne oldu ramazan düzenlemesi

İstanbulluların en çok tercih ettiği ulaşım araçlarından olan metro ve Marmaray'ın sefer saatleri Ramazan nedeni ile değişti. Metro ve Marmaray'ın yeni sefer saatleri ne oldu?

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Metro ve Marmaray sefer saatleri değişti! Yeni sefer saatleri ne oldu ramazan düzenlemesi

Metro İstanbul sefer saatlerinde Ramazan düzenlemesine gidildiğini açıkladı. Binlerce İstanbullu metro saatleri, marmaray saatleri ne oldu, yeni sefer saatleri  nedir sorusunun cevabını arıyor. 

MARMARAY SEFERLERİ HAFTA İÇİ 01.00'E KADAR UZATILDI

TCDD tarafından işletilmekte olan B1 Halkalı-Gebze Banliyö Hattı (Marmaray) seferleri de hafta içi gece saat 01:00'a, Cuma ve Cumartesi günleri 02:00'a kadar uzatıldı.

METRO SEFER SAATLERİ DEĞİŞTİ

Sefer saatlerine ilişkin Metro İstanbul'dan yapılan açıklama şöyle:

Ramazan Ayı boyunca M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı, M1B Yenikapı-Kirazlı, M2 Yenikapı-Hacıosman, M3 Kirazlı-Olimpiyat-Başakşehir, M4 Kadıköy-Tavşantepe, M5 Üsküdar-Çekmeköy, M6 Levent-Boğaziçi Ü./Hisarüstü, T1 Kabataş-Bağcılar, T4 Topkapı-Mescid-i Selam ve F1 Taksim-Kabataş hatlarımızda sefer saatleri uzatılmıştır.

Yapılan düzenleme ile seferlerimiz hafta içi gece saat 01:00'a kadar, Cuma ve Cumartesi günleri gece saat 02:00'a kadar uzatılmıştır. T3 Kadıköy-Moda, TF1 Maçka-Taşkışla ve TF2 Eyüp-Piyerloti hatlarında sefer uzatması yapılmayacak olup normal tarifelerinde işletme yapılacaktır. 

Yorumlar