İSTANBUL

Meteoroloji'den İstanbul uyarısı! Sokağa çıkacaklar bu saate dikkat!

İstanbullular dikkat! Son dakika uyarı Meteoroloji yetkililerinden geldi. İstanbul'da sabah saatlerinden beri etkili olan güneşli hava öğle saatlerinde yerini bulutlara bıraktı. Yetkililer gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Meteoroloji'den İstanbul uyarısı! Sokağa çıkacaklar bu saate dikkat!

Geçtiğimiz günlerde bir anda bastıran sağanak yağış ve dolu nedeni ile özellikle İstanbul Anadolu yakasında su baskınları meydana gelmiş vatandaşlar zor durumda kalmıştı. Yetkililer bugün için de uyardı ve saat verdi.

Öğle saatlerinde bulutlanan İstanbul'da hava akşam üstüne doğru gökgürültülü sağanak yağış görülecek. Saat 15.00-18.00 saatlerinde sokağa adım atmayın..

YURT GENELİNDE HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Kırklareli'nin doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu’nun doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Yorumlar