İSTANBUL

Meral Akşener'den anket açıklaması: Yıldırım ve İmamoğlu arasındaki fark...

23 Haziran seçimleri öncesi İstanbul programlarına devam eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in son durağı Arnavutköy oldu. Burada bir konuşma yapan Akşener,AK Parti'nin anketleri dahil tüm anketlerde İmamoğlu'nun önde olduğunu iddia etti.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Meral Akşener'den anket açıklaması: Yıldırım ve İmamoğlu arasındaki fark...

10 günden kısa bir süre kalan 23 Haziran seçimlerine yönelik İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den bomba açıklamalar geldi. Arnavutköy'de vatandaşlarla buluşan Akşener "Islak imzalı tutanaklar elinize geçene kadar gerginlikten uzak duracaksınız" dedi anketlerde Ekrem İmamoğlu'nun Binali Yıldırım'dan 3-4 puan önde olduğunu söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Arnavutköy'ün milletvekili olduğu dönemde kendi seçim bölgesi olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

"SAYIN İMAMOĞLU 3-4 PUAN FARK ÖNDE GÖRÜNÜYOR"

"Milletvekilllerimiz ve avukatlar sandık başında olacak o gün. Islak imzalı tutanaklar elinize geçene kadar gerginlikten uzak duracaksınız çünkü AK Parti anketleri de dahil bütün anketlerde sayın İmamoğlu 3-4 puan önde görünüyor. Bunu riske etmeyeceksiniz" 

"KEŞKE ARKASINDA DURSAYDI"

"Buradaki esnaf, vatandaş ve muhtarlarla tanışıyoruz. Bugün keşke İyi Parti adına burada olabilseydik ama olamadık. Çünkü 31 Mart seçimlerinin sonucu olarak Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu kazandı fakat güçlüler tarafından millet iradesi gasp edildi. Sandık tekmelendi ve netice itibarı ile bir sivil darbe ile karşı karşıya kaldık, seçim yenilendi. 23 Haziranda yapılacak seçimi elbette yine Ekrem İmamoğlu kazanacak ama ben bazı görüşlerimi sizlerle paylaşmak için geldim. Keşke böyle olmasaydı. Keşke sayın Erdoğan 31 Mart akşamı yaptığı konuşmanın arkasında dursaydı. Hem o kazanacaktı hem Türkiye kazanacaktı".

Yorumlar 1 yorum