İSTANBUL

Mehmet Tevfik Göksu'dan Vali Yerlikaya tepkisi: Ahlak dışı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkan Vekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Vali Yerlikaya hakkında ortaya atılan 'borçlanma' iddialarına çok sert tepki gösterdi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Mehmet Tevfik Göksu'dan Vali Yerlikaya tepkisi: Ahlak dışı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkan Vekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB Meclisi'nde konuştu. 

23 Haziran seçiminin ülkeye hayırlı olmasını dileyen Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da tebrik etti ve başarılar diledi. Göksu, İstanbulluların lehine yapılacak her işe onay vereceklerini belirtti ve Vali Yerlikaya hakkında ortaya atılan iddialara çok sert tepki gösterdi.

Sözcü gazetesinde yer alan haberi mecliste gösteren Göksu 'ahlak dışı' yorumunda bulundu. Mehmet Tevfik Göksu şunları söyledi:

İstanbul Valimizle ilgili ahlak dışı bir haber çıktı. Yalan ve iftira ile kurmak istediğiniz kuleleriniz devrilir. Bunu servis eden kimse bizim bilgimiz var. İBB'den borçlanma kararı geçmeden İBB Başkanı nasıl borçlanır. Hepinize iyi işler yapmanızı tavsiye diyorum.

Yorumlar