İSTANBUL

Marmaray istasyonlarından hangi ulaşım araçlarına aktarma yapılıyor?

Halkalı - Gebze Marmaray Hattı ile  birçok ilçeye ulaşım kısa sürede sağlanıyor. 43 duraktan oluşan Halkalı-Gebze Marmaray hattı hangi istasyonlarda duruyor? Marmaray istasyonlarından hangi ulaşım araçlarına aktarma yapılıyor?

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Marmaray istasyonlarından hangi ulaşım araçlarına aktarma yapılıyor?

Açılışının ardından milyonlarca kişinin kullandığı Marmaray ile ulaşım hem hızlı hem de konforlu. 43 duraktan oluşan Marmaray'da Halkalı ve Gebze yönünden ilk tren kalkış saati ise 06.00...

Peki Marmaray istasyonlarından hangi ulaşım araçlarına aktarma yapılıyor biliyor musunuz?

Ayrılık Çeşmesi istasyonundan Kadıköy-Kartal metrosuna, Sirkeci istasyonundan Kabataş-Bağcılar Tramvay hattına , Vapur hatlarına, Yenikapı istasyonundan Kabataş-Bağcılar Tramvay hattına, Bursa,Yalova,Bandırma seferleri yapan İDO Ferbot iskelesine, Kazlıçeşme, Yenikapı, Üsküdar istasyonlarından İETT otobüs hatlarına aktarma yapılabiliyor.

Ayrıca Kazlıçeşme İstasyonu için İETT tarafından Yenibosna, Cevizlibağ,Edirnekapı ve Zeytinburnu Metro’ya yeni otobüs hatları da tahsis edilmiş durumda.

İŞTE GEBZE HALKALI MARMARAY HATTI DURAKLARI!

Mustafa Kemal, Küçükçekmece, Menekşe, Florya, Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy, Bakırköy, Yenimahalle, Zeytinburnu, Kazlıçeşme, Yenikapı ve Sirkeci'den oluşuyor. Bu aşamada Marmaray ile Anadolu Yakası'na geçen hat Üsküdar, Söğütlüçeşme, Feneryolu, Göztepe, Erenköy, Suadiye, Bostancı, Küçükyalı, İdealtepe, Süreyya Plajı, Maltepe, Cevizli, Atalar, Başak, Kartal, Yunus, Pendik, Kaynarca, Tersane, Güzelyalı, Aydıntepe, İçmeler, Tuzla, Çayırova, Fatih, Osmangazi, Darıca ve Gebze'de sona eriyor.

Yorumlar