İSTANBUL

Maltepe'de 12 araç birbirine girdi: Yaralılar var

Maltepe'de gece saatlerinde zincirleme kaza meydana geldi. 12 aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Kaza nedeni ile kapanan D-100 Karayolu yaklaşık bir saat sonra kontrollü bir şekilde trafiğe açıldı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Maltepe'de 12 araç birbirine girdi: Yaralılar var

İstanbul haberleri- D-100 Karayolunda Kartal istikametinde 12 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza,D-100 Karayolu İdealtepe Mevkiinde Kartal istikametinde saat 01.30 sıralarında yağış nedeni ile meydana geldi.

Kayganlaşan yolda ilerleyen bir otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyere çarptı. Kazanın ardından aynı istikametinde ilerleyen 11 araç daha kazaya karıştı. Kazayı gören sürücüler durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Polis ekipleri D-100 Karayolu Kartal istikametini kaza nedeniyle trafiğe kapattı. 

Sağlık ekipleri kaza da yaralanan bir sürücü ve panelvan aracın içerisin sıkışan kişiye ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kartal Dr.Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

D-100 KARAYOLU 1 SAAT SONRA TRAFİĞE AÇILDI

Polis ekipleri kazaya karışan bir otomobilin sürücünün alkollü olduğu iddiasıyla polis aracına bindirerek polis merkezine götürdü. Kaza karışan ve bazıları hurdaya dönen 12 araç çekici yardımıyla kaldırıldı. Kapanan D-100 Karayolu yaklaşık bir saat sonra kontrollü bir şekilde trafiğe açıldı.

Yorumlar