İSTANBUL

Kurban bayramında otoyollar, köprüler ücretsiz mi 2019? Avrasya, Osmangazi için açıklama var mı?

Kurban Bayramına bir aydan daha az bir zaman kaldı.Şimdi herkes bayramda otoyol, köprüler ücretsiz mi sorusunu araştırmaya başladı. Kurban Bayramı bu yıl 11 Ağustos'ta kutlanacak. 10 Ağustos ise Arefe...İBB Meclisi de bayram süresinde İstanbul'da ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı. Peki bayramda köprüler, otoyollar ücretsiz olacak mı? Avrasya Tüneli, Osmangazi Köprüsü için açıklama yapıldı mı?

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Kurban bayramında otoyollar, köprüler ücretsiz mi 2019? Avrasya, Osmangazi için açıklama var mı?

Kurban Bayramı için hazırlıklar yavaş yavaş başladı. Bu yıl Kurban Bayramı'nın ilk günü 11 Ağustos Pazar gününe denk geliyor. Bayrama kısa bir süre kala da şehir dışına gidecekler yol durumu araştırmaları yapmaya başladı. Peki İstanbul'da bayramda köprüler ve otoyollar ücretsiz olacak mı? Köprü ve otoyolun ücretli olup olmayacağına dair açıklama yapıldı mı?

İstanbul'da 15 Temmuz'da, 9 Eylül'de, 30 Ağustos'ta ve Kurban Bayramı'nda ulaşım ücretsiz olacak


Kurban Bayramı dolayısıyla ziyaretlerinde köprü ve otoyolları kullanacak olan birçok vatandaş, köprü, otoyol ve otobanların ücretsiz olup olmadığını araştırmaya başladı. Avrasya Tüneli, Osmangazi Köprüsü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, FSM Köprüsü, Ramazan Bayramında 2019 ücretsiz geçiş olacak mı?

Kurban Bayramı'nda yollar ve köprülerin ücretsiz olup olmayacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Açıklama gelir gelmez tüm detaylar haberimizde olacak.

RAMAZAN BAYRAMI'NDA GEÇİŞ ÜCRETSİZ MİYDİ?

Yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapılan köprü ve otoyollar hariç, KGM'nin işlettiği tüm otoyollar ile köprülerden geçiş ücretsizdi.

Yorumlar