İSTANBUL

Küçükçekmece'de cinsel istismara uğrayan kızdan kahreden haber

Küçükçekmece'de 5 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan sapık yakalandı. Küçük kıza Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sahip çıktı. Feci olayın ardından taburcu olan küçük kızın şokun etkisinden kurtulamadığı bildirildi.

Küçükçekmece'de cinsel istismara uğrayan kızdan kahreden haber

İstanbul haberleri-Küçükçekmece'de yaşanan tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran korkunç olay sonrası Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı harekete geçti.Bakanlık yaşanan olay sonrası gerekli olan psikolojik ve hukuki desteğin sağlanacağını açıklarken küçük kızın 3 gündür ailesi dahil kimsenin kendisine dokunmasını istemediği ve bu yüzden giysilerini değiştirtmediği belirtildi.

Kanarya mahallesindeki evinin önünde oyun oynayan 5 yaşındaki kız çocuğunu karşıda bulunan apartman boşluğuna götürerek cinsel istismarda bulunan sapık çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Asayiş ekipleri olayın meydana geldiği Kanarya'daki sokaktan 22 Nisan günü 13.00-14.00 arasında geçen onlarca kişiyi, kameralardan tespit ederek tek tek sorguladı.

Sonunda 5 ay önce Türkiye'ye kaçak gelen Pakistanlı M.V. ile 6 ev arkadaşı yakalandı. M.V. suçunu itiraf ederken 6 kişi sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresi'ne sevk edildi. M.V.'nin seyyar olarak çanta satışı yaptığı kaydedildi.

TABURCU OLDU

Olay sonrası ağır travma yaşayan küçük kız, Kanarya mahallesindeki evine döndü. Küçük kıza Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sahip çıktı. Bakanlık hem küçük kıza hem de ailesine gerekli olan psikolojik ve hukuki desteğin sağlanacağını açıkladı.

ÜZERİNİ DEĞİŞTİRMİYOR

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı ekip 24 saat M.E. ve ailesinin yanında kalıyor. Ancak M.E.’nin yaşadığı şoktan halen kurtulamadığı belirtildi. Küçük kızın 3 gündür ailesi dahil kimsenin kendisine dokunmasını istemediği ve bu yüzden giysilerini değiştirtmediği belirtildi.

Kız çocuğunun yakın bir akrabası, çocuklar sokakta oyun oynarken, bazı kişilerin "Gelin para vereceğiz" diyerek dikkatlerini çekmeye çalıştığını, çocuklar kabul etmeyince de onları zorla evlerinin karşısındaki binanın arkasında bulunan beton alana çekip, 1-2 saat orada tuttuğunu söyledi.

Yorumlar