İSTANBUL

Küçükçekmece'de 5 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiası

İstanbul Küçükçekmece'den tüyler ürperten bir haber geldi. İddiaya göre 5 yaşındaki kız çocuğu kapının önünde oyun oynadığı sırada kandırılarak apartman boşluğuna götürüldü ve burada cinsel istismara uğradı. Küçük kızın yoğun bakımda olduğu bildirildi.

Küçükçekmece'de 5 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiası

İstanbul haberleri- Küçükçekmece'de 5 yaşındaki bir kız çocuğunun kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından cinsel istismara uğradığı iddia edildi. Kapılarının önünde baygın halde bulunan küçük çocuğun yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. 

KANLAR İÇİNDE KAPININ ÖNÜNDE BULUNDU

Küçükçekmece Kanarya Mahallesinde önceki gün meydana gelen olayda; iddiaya göre; henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, evinin önünde oyun oynayan 5 yaşındaki bir kız çocuğunu karşıda bulunan apartman boşluğuna götürerek cinsel istismarda bulundu. Ailesi, çocuğu kanlar içinde kapının önünde bularak hemen hastaneye götürdü. Ameliyata alınan ve yoğun bakımdaki tedavisi süren çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Durumu öğrenen mahalle sakinleri Kanarya Mahallesinde yürüyüş gerçekleştirdi.

YOĞUN BAKIMDA

Cinsel istismara uğradığı iddia edilen çocuğun amcası Vasfi E., "Olay dün olmuş, benim bugün haberim oldu. Olay burada gerçekleşti. Çocuk şuan yoğun bakımda, çocuğun babası da hasta, yanında bekliyor" dedi.

Yorumlar