İSTANBUL

Küçükçekmece Belediyesi araç sayısını yükseltti iddiası

Küçükçekmece Belediyesi Başkanı Kemal Çebi'nin araç ihalesi açarak belediyenin 80 olan araç sayısını 101'e çıkardığı iddia edildi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Küçükçekmece Belediyesi araç sayısını yükseltti iddiası

Küçükçekmece Belediyesi'nin araç sayısını yükselttiği Başkan Kemal Çebi'nin de kendisine bir VIP araç istediği iddia edildi.

Takvim'in özel haberine göre, Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz hafta İBB'nin ihtiyaç fazlası olduğunu öne sürdüğü yüzlerce aracını Yenikapı'da topladı. Yenikapı'da sergilenen araçlar büyük tartışmalara neden oldu. Bu yaşananların ardından çok konuşulacak bir gelişme yaşandı.

Seçim öncesi tasarruf sözü veren Küçükçekmece'nin CHP'li Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin göreve gelir gelmez lüks araç ihalesi yaptığı  ihalede kendisine tam donanımlı VIP araç istediği iddia edildi. Özellikle son model olma şartı konulan makam arabasının özellikleri arasında ihale şartnamesine şunlar konuldu: Motor gücü en az 110 kw. Silindir hacmi en az 1990 cc. Hız sabitleyici. Özel ses sistemi.

 Kemal Çebi'nin 80 olan belediye araç sayısını da yeni bir ihale daha açarak 101'e çıkardığı da iddialar arasında yer aldı.

Yorumlar