İSTANBUL

Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırı açıklamalarına Ekrem İmamoğlu'ndan tepki

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırı sonrası Hulusi Akar ve Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına tepki gösterdi. İmamoğlu, 'mesajınızı verdiniz' cümlesinin hesabını sordu.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırı açıklamalarına Ekrem İmamoğlu'ndan tepki

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saraçhane'deki belediye binasında, Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırı ve sonrasındaki açıklamalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ekrem İmamoğlu, şehit cenaze töreninde Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırı sonrası olayları yatışmak için bölgede bulunan Milli Savunma Bakanı Akar'ın polis megafonundan yaptığı açıklamalara ve MHP lideri Bahçeli'nin saldırı sonrası değerlendirmelerine tepki gösterdi.

İşte Ekrem İmamoğlu'nun sözleri;

'Mesajınızı verdiniz' gibi cümleler duyduk. Çok acı. Neyin mesajı? 'Yüzde 93'e yakın oy almadığınız yere neden gittiniz?' dendi. Ne demek o? Bu ülkenin her karışı bizim. Her yere gideriz. Memleketin her yeri bizim. Herkes her yere gider. Bu talihsiz açıklamaların derhal bitmesini diliyorum. Genel Başkan'ımızın soğukkanlı, toplumu barışa sevk eden davranışı örnektir diye düşünüyorum.

İşte Akar'ın o konuşması;

Yorumlar