İSTANBUL

Kemal Kılıçdaroğlu'na isyan var! CHP'de ortalık toz duman

Hadi Özışık, yerel seçimler öncesi aday belirleme sürecinde büyük krizlerin yaşandığı CHP'yi analiz etti. Özışık, ''CHP'de ortalık toz duman'' diyerek bomba yorumlar yaptı.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, iki aydan beri İstanbul'u karış karış dolaşıyor, halka dokunuyor, 31 Mart 219 da yapılacak yerel seçimleri kazanmak için her şeyi yapıyor. İmamoğlu çalışadursun, Kemal Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP'de sular durmuyor. CHP Parti Mecsili'nde kıyamet kopuyor desek yeridir.

Belediye Başkan adaylarının belirlendiği PM'de İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu istifasını verdi. Ataşehir, Beşiktaş, Kadiköy ve Maltepe başkan adaylarına karşı çıkan Kaftancıoğlu daha sonra istifasını geri çekti. Battal İlgezdi Ataşehir adayı olurken, Kadiköy, Beşiktaş, Avcılar yeni adaylara teslim edildi. Maltepe haftaya açıklanıyor.

Şişli'nin adayı da henüz belli değil. Mustafa Sargül DSP'ye geçti ve Şişli adayı oldu. Sarıgül'ün karşısına Gürsel Tekin için CHP'de nabız yoklanıyor.

CHP'de hal böyleyken, AK Parti'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan disiplini devam ediyor. MHP'de ise tek söz sahibi Devlet Bahçeli..

Yorumlar