İSTANBUL

'Kayırmacalık sona erecek' demişti ama İBB'de karı-koca müdür oldu!

İBB iştiraklerinden Medya A.Ş'ye yapılan son atama çok tartışılacak. İstanbul seçiminin ardından çok sayıda çalışanın işine son verilen Medya A.Ş'nin yeni insan kaynakları müdürü Ayşe Mısra Dinibütün Pişkin oldu. Ayşe Mısra Dinibütün Pişkin, Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Tic. A.Ş.'ye Ağustos ayında genel müdür olarak atanan Ethem Pişkin'in eşi...

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
'Kayırmacalık sona erecek' demişti ama İBB'de karı-koca müdür oldu!

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi işten çıkarmalarla olduğu kadar atamalarla da konuşulmaya devam ediyor. İBB Başkanı İmamoğlu, işe alım konusunda her zaman çok sıkı denetim yapıldığını ve işe uygun insanları seçmeye çalıştıklarını açıklamış ve torpil iddialarını da yalanlamıştı.

Seçimden sonra İBB’nin şirketlerinden ilk personel çıkarma Medya A.Ş.'de oldu. Çok sayıda çalışan, İnsan Kaynakları tarafından aranarak işlerine son verildi. İşten çıkarmalarla gündemde olan İBB’nin şirketlerinden Medya A.Ş.'ye yapılan üst düzey atama ise tartışmalara neden oldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Tic. A.Ş.'ye 7 Ağustos'ta yönetim kurulu üyesi ve genel müdür olarak atanan Ethem Pişkin’in eşi Ayşe Mısra Dinibütün Pişkin, İBB’nin bir diğer şirketi Medya A.Ş.'ye İnsan Kaynakları Müdürü olarak atandı. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçilmeden önce "İBB’de kayırmacılık sona erecek" demişti.

Yorumlar