İSTANBUL

"Kamyoneti makam aracı olarak kullanan şaşkın kim?"

Yenikapı'da sergilenen yüzlerce aracın içindeki kamyonetler dikkat çekti. Star yazarı Ahmet Kekeç'in de gündemindeydi bu konu. Görüntüyü kalabalıklaştırmak için bu araçların getirildiğini düşündüğünü söyleyen Kekeç, "Hangi şaşkın hizmet kamyonetini “makam aracı” olarak kullanır? " diye sordu.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
"Kamyoneti makam aracı olarak kullanan şaşkın kim?"

İBB Başkanı İmamoğlu'nun dediğini yaptığını ve iddiasının 'binlerce' olduğunu fakat yüzlerde aracı Yenikapı'ya yığdığını söyleyen Star yazarı Ahmet Kekeç, burada bulunan araçların içinde lüks araç bulunmadığını iddia etti. 

"Renault Clio ne zamandan beri “lüks makam aracı” olarak kullanılmaya başladı?" diye soran Kekeç "Sadece Renault Clio değil... Herhalde görüntüyü kalabalıklaştırmak için, bol miktarda kamyonet yığdılar alana... Evet, bildiğimiz “kamyonet...” Hani, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün kullandığı hizmet kamyonetleri var ya, ondan işte... 

Hangi şaşkın hizmet kamyonetini “makam aracı” olarak kullanır?  Bunun cevabını da aylardır “israfın boyutları” diye atıp tutan Canan Kaftancıoğlu ve yalansız cümle kuramayan Ekrem İmamoğlu vermelidir. " ifadelerini kullandı.

AHMET KEKEÇ'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar