İSTANBUL

Kağıthane'ye Kağıttepe diyen Kılıçdaroğlu'nun yaman çelişkisi

Yerel seçimlere geri sayım devam ederken CHP içindeki endişe ayyuka çıkmaya başladı. Kemal Kılıçdaroğlu, Mehmet Özhaseki'nin Ankara'dan aday gösterilmesini skandal olarak yorumlarken gözden kaçırdığı şeyleri Hadi Özışık hatırlattı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Kağıthane'ye Kağıttepe diyen Kılıçdaroğlu'nun yaman çelişkisi

İNTERNETİSTANBUL/ İnternethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık, ''Mehmet Özhaseki'nin Ankara'dan aday gösterilmesini 'skandal' olarak yorumlayan Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül'e Şişli'den aday olmak yerine Eyüp'ü teklif etmiş! Peki bu skandal değil mi?'' diye sordu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun AK Parti iktidarını 'panik içindeler' diye eleştirilmesine Hadi Özışık'tan tepki geldi.

Panik içinde olan kişinin Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyleyen Özışık, şunları söyledi;

...Mustafa Sarıgül'ü Şişli yerine Eyüp'ten aday göstermeye çalışan, CHP'lileri sokağa döken, Akif Hamzaçebi ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu istifaya sürükleyen Battal İlgezdi'nin Ataşehir adayı olmasına kim karar verdi?Battal İlgezdi ile birlikte görevden uzaklaştırılan Murat Hazinedar'ın aday olmasına kim karşı çıktı, ya da Hazinedar ailesinin üzerini kim çizdi? Bütün anketlerde birinci çıkmasına rağmen, 'Değil İstanbul'u Yalova'yı bile ona vermek istemiyorum' diyerek Muharrem İnce'yi kim bertaraf etti? Barış Yarkadaş gibi başarılı bir politikacının önünü kim kesti? Gürsel Tekin'in yoluna kim taş koydu?... 

DEVAMINI OKU...

Yorumlar