İSTANBUL

Kabataş iskelesinden seferler başladı mı? Şehir Hatları'ndan Kabataş açıklaması

Kabataş iskelesinden seferler başladı mı sorusunun cevabı belli oldu. Şehir Hatları'ndan Kabataş iskelesine yönelik yapılan açıklamaya göre 2016 yılında yapımına başlanan Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı tamamlandı.

Kabataş iskelesinden seferler başladı mı? Şehir Hatları'ndan Kabataş açıklaması

Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı tamamlandı. Şehir Hatları Adalar ve Boğaz Seferlerine başladı. Eminönü ve Kadıköy'e uğrayacak Kabataş- Adalar sefer saatleri ne oldu? 1 Mayıs'a kadar sürecek deneme seferlerinde Kabataş’tan ilk sefer hafta içi 06.35, hafta sonu ise 7.15’te, aynı güzergahta son sefer ise 22.45’te yapılacak. 

ŞEHİR HATLARI'NDAN KABATAŞ AÇIKLAMASI

TEMMUZ 2016’da yapımına başlanan Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı tamamlandı. Şehir Hatları Adalar ve Boğaz hattına deneme  seferlerine başladı. İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı Beyaz Masa - Beyaz Karanfil ekipleri ilk yolcuları karanfillerle karşıladı.

Yapımına Temmuz 2016’da başlanan Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesini’nin ilk etabı tamamlanarak hizmete alındı. Projenin ilk etabında, Şehir Hatları’na ait 708 metrekarelik geçici terminal binası ile Şehir Hatları’nın sefer yapacağı ve gemi bağlayacağı iskelenin yapımı tamamlanarak bugünden itibaren Adalar ve Boğaz hattına düzenli vapur seferleri yapılmaya başlandı.

KABATAŞ-ADALAR VAPURU EMİNÖNÜ VE KADIKÖY’E UĞRAYACAK

15 Mart – 1 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek deneme seferleri,  Kabataş – Eminönü – Kadıköy – Adalar yönünde olacak. Seferler sabah ve akşam yoğun saatlerde gidiş yönünde Eminönü ve Kadıköy iskelelerine uğramalı olarak gerçekleştirilecek.

Kabataş’tan ilk sefer hafta içi 06.35, hafta sonu ise 7.15’te, aynı güzergahta son sefer ise 22.45’te yapılmaktadır. Deneme seferleri 1 Mayıs’a kadar sürecek. Adalar’a ise sabah 2, akşam 4 olmak üzere günde 6 sefer yapılmaktadır. 1 Nisan tarihinde Adalar hattına ilave edilen 21.15 ile de sefer sayısı 7’ye çıkarılmış oldu.

Yorumlar