İSTANBUL

İYİ Parti İstanbul için harekete geçti İmamoğlu da katılacak!

23 Haziran seçimleri öncesi İYİ Parti, tüm il başkanlarıyla bir araya gelme kararı aldı. Genel Başkan Meral Akşener'in açıkladığı bu toplantıda seçimlerle ilgili neler yapılması gerektiği konuşulacak. Ayrıca toplantıda, Ekrem İmamoğlu da olacak!

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
İYİ Parti İstanbul için harekete geçti İmamoğlu da katılacak!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "23 Mayıs'ta İYİ Parti'nin tüm il başkanlarını İstanbul İl Başkanımız İstanbul'da topluyor. Sayın İmamoğlu da gelecek. Ne yapabileceğimizi il başkanlarımızla konuşulacak" diye konuştu.

"İYİ Partiyi bana iyi ki de kurdurmuşsunuz"

Akşener, "Türkiye'nin en güçlü iktidarının iktidarda bulunduğu bir zamanda, her türlü zorlukla beş kuruşsuz, hiçbir yardım alamadığı gibi, çeşitli tehdit ve zorluklarla, iftiralarla karşılaşan bu iyi ve cesur insanlar teşekkür etmek ve 'İYİ Partiyi bana iyi ki de kurdurmuşsunuz' demek için aranızdayım" dedi.

Yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine de değinen Akşener, şunları kaydetti: 23 Mayıs'ta İYİ Parti'nin tüm il başkanlarını İstanbul İl Başkanımız İstanbul'da topluyor. Sayın İmamoğlu da gelecek. Ne yapabileceğimiz il başkanlarımızla konuşulacak. Kalabalık yapmaya gerek yok. Bu salondaki herkese söylüyorum. İstanbul'da kiminiz yaşıyorsa arayayacaksınız, söyleyeceksiniz.

Yorumlar