İSTANBUL

İstanbul'daki Kürtler AK Parti'ye nasıl oy verir?

İSTANBUL'da AK Parti'nin oylarındaki düşüş sonrası herkesin aklındaki soru aynı; ''İstanbul'daki Kürtler'in oyunu AK Parti'ye kim kazandırır?'' Hadi Özışık köşesinden AK Parti, Kürt seçmenin oylarını istiyorsa yapması gerekenleri sıraladı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
İstanbul'daki Kürtler AK Parti'ye nasıl oy verir?

İSTANBUL'da seçimlerin tekrarlanacak olmasıyla birlikte AK Parti'de, 31 Mart seçimlerindeki hatalara düşmemek için çalışmalar başladı. Peki bu çalışmalar yeterli olacak mı? 23 Haziran seçimlerinde AK Parti ipi göğüsleyecek mi? Bu soruların cevabını gazeteci yazar Hadi Özışık verdi.

Özışık, AK Parti'nin seçimi kazanma yolunun kürt seçmenden geçtiğini yazdı ve Savcı Sayan isminin kilit nokta olduğunu söyledi.

İşte Hadi Özışık'ın yazısından bir bölüm;

AK Parti bu seçimi kazanmak için Kürtleri kazanmak zorunda. Kürtleri kazanmanın yolu da Savcı Sayan'dan geçiyor... Ağrı'da yaptıklarını İstanbul'da yapar, İstanbul'u alır ve gider. İddiaya giren varsa beri gelsin.

31 Mart seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'na oy veren Kürtler'in kalbine giden yol Savcı Sayan'dan geçiyor.  O Savcı Sayanki, Ağrı'da seçmeni ayırmadı, ayrıştırmadı. Herkese, her kesime dokunmayı bildi ve HDP'nin saltanatını yerle yeksan etti.

Demem o ki...
AK Parti İstanbul'da Kürtler'in oyunu istiyorsa...
Mehmet Özhaseki ve Numan Kurtulmuş'un yapacağı katkının yanına Savcı Sayan'ı koysun... Kalıbımı basarım, en az 5 puan cepte olur. AK Parti'nin "İstanbul daha güzel olacak"sloganının gerçekleşmesi için çare Savcı Sayan'dır...

İddiaya var mısınız?

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Yorumlar