İSTANBUL

İstanbul'da kamyonet hırsızlığı

Kağıthane, Eyüpsultan, Sultangazi ve Gaziosmanpaşa'da kamyonetlerin çalınmasına yönelik başlatılan soruşturmada gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İstanbul'da kamyonet hırsızlığı

İstanbul haberleri-İstanbul'da çeşitli ilçelerden kamyonet çaldıkları iddiası ile gözaltına alınan 2'si kadın 3 şüpheli tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Kağıthane, Eyüpsultan, Sultangazi ve Gaziosmanpaşa'da 8 kamyonetin çalınmasına yönelik çalışma başlattı.

Hırsızlık olaylarının meydana geldiği çevrelerdeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, 3 şüphelinin kimliğini tespit etti.

Polis bölgede yürüttüğü fiziki çalışma sırasında şüphelilerin kullandığı aracı durdurdu. Araçtaki şüphelilerden Gökhan G. (22) kaçmaya çalıştığı markette, diğer şüpheliler Yaprak S. (19) ve Kübra B. (20) ise araçta gözaltına alındı. Şüphelilerin kullandığı aracın ve plakaların çalıntı olduğu belirlendi.

Gözaltına alınan 3 şüphelinin 8 kamyonet hırsızlığı ile iş yerinden hırsızlık suçlarının failleri oldukları tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Yorumlar