İSTANBUL

İstanbul yeni eğitim öğretim yılına hazır

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, yeni eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala tüm hazırlıkların tamamlanması için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi. Bu yıl 4 bin öğretmenle yeni bir başlangıç yapılacak.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İstanbul yeni eğitim öğretim yılına hazır

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı'nın başlamasına sayılı günler kala Maltepe Üniversitesinde katıldığı programda, yeni dönem için hazırlıkların tamamlanma aşamasında olduğunu söyledi. 

2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı'nın öğretmenler açısından başladığını ifade eden İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, “Öğretmenlerimizin seminer çalışmaları başlıyor.

UYUM ÇALIŞMALARI TARİHİ BELLİ OLDU

Aynı zamanda bu hafta içerisinde, 5 - 6 Eylül tarihlerinde okula uyum çalışmalarımız olacak. Özellikle ana sınıfı, beşinci sınıf, hazırlık sınıfı ve dokuzuncu sınıf öğrencilerimiz 5 - 6 Eylül tarihlerinde okulu, okuldaki öğretmenlerini, okul görevlilerimizi, okul çevresini tanıyacaklar. Arkadaşlarıyla tanışıp kaynaşacaklar ve bu iki gün boyunca aslında okula bir intibak dönemi yaşayacaklar. Bu özel çevrede bulunmanın aslında mutluluğunu da yaşayacaklar. Her öğretim düzeyi arasındaki geçiş, mutlaka öğrencilerimiz açısından belli bir hazırlık gerektirebiliyor. Bu sene de belirttiğim iki gün içerisinde gerçekleşecek” dedi.

Yorumlar