İSTANBUL

İstanbul Valiliği'nden sağanak yağış uyarısı

İstanbul'da dün akşam saatlerinden itibaren sağanak yağış etkili oluyor. İstanbul Valiliği yağışların bugün 18.00'e kadar süreceğini açıkladı ve İstanbulluları uyardı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İstanbul Valiliği'nden sağanak yağış uyarısı

İstanbul'da sağanak yağış etkili oluyor.Yer yer kuvvetli olan yağışlar için valilikten uyarı geldi. Sel, su baskını ve kuvvetli rüzgâra dikkat! İşte İstanbul Valiliği'nin açıklaması

İstanbul Valiliği, Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nin verilerini paylaşarak, İstanbullulara kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu.

Valilikten yapılan açıklamada, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün akşam saatlerinden sonra (7 Ekim Pazartesi 23.00-8 Ekim Salı 18.00) Marmara'nın kuzeydoğusunda sağanak yağışlar görülecek.

Gece saatlerinde etkisini artıracak yağışların İstanbul, Kocaeli ve Yalova çevreleri ile Sakarya'nın kuzey ilçelerinde kuvvetli (30-50 kg/m2) olması bekleniyor. Sel, su baskını ve kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Yorumlar