İSTANBUL

İstanbul Tıp Fakültesi'nden çalınan ambulans bakın nerede bulundu

 İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden dün gece saatlerinde çalınan ambulans Göktürk'te bulundu.Ambulansın çalınma nedeni ise şaşırttı...

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İstanbul Tıp Fakültesi'nden çalınan ambulans bakın nerede bulundu

 İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden çalınan ambulans bulundu. Şüpheli ambulansı kalacak yeri olmadığı için çalmış!

Fatih'te bulunan İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nin hasta nakil ambulansı anahtarı üzerindeyken gece saatlerinde çalındı. Alarma geçen polis, bir çok noktada  34 VZ 6202 plakalı ambulansı aradı. Mantar toplarken ambulansı gören ihbarcının belirttiği noktaya ulaşan polis, ormanlık alanda önlem aldı. Ambulansın bulunduğu belirtilen noktaya gitmek için takviye ekipler beklendi. Ambulansa yaklaşan polis, içindeki şüpheliyi görünce havaya ateş açtı. Ambulansta oturan 34 yaşındaki Emre Çelik gözaltına alındı. 

ANNESİ KAYIP BAŞVURUSU YAPMIŞ

Çelik'in olay yerindeki ilk ifadesinde 10 yıl önce sağlık kuruluşlarında çalıştığı için ambulans hakkında bilgisi olduğunu söylediği öğrenildi.  Eşinden ayrıldığı için bunalımda olduğunu belirten Çelik'in Ankara'da oturan annesinin kayıp başvurusunda bulunduğu kaydedildi. Ambulansı kalacak yeri olmadığı için çaldığını söyleyen Emre  Çelik'in "Hakaret" ve "yaralama" suçundan kaydının olduğu öğrenildi.

Yorumlar