İSTANBUL

İstanbul hava durumu! Meteoroloji'den İstanbul için 5 günlük hava tahmini

İstanbul hava durumu için Meteoroloji'den yeni açıklama geldi. İstanbul'da güneş yüzünü ne zaman gösterecek hafta sonu İstanbul'da hava durumu nasıl olacak sorularının yanıtı belli oldu. İşte Meteoroloji'den yapılan son tahminler...

İstanbul hava durumu! Meteoroloji'den İstanbul için 5 günlük hava tahmini

İstanbul hava durumuna ilişkin Meteoroloji'den son dakika bilgiler geldi. İstanbul'da hafta sonuna kadar yağış sürecek mi, hava sıcaklıkları ne zaman artacak sorularının yanıtı belli oldu.

Meteoroloji'den yapılan son tahminlere göre İstanbul'da yeni haftaya kadar yağış etikili olacak. Sıcaklıklar ise mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edecek.Hafta sonunu yağışlı geçirecek olan İstanbul'da hava sıcaklığı en yüksek ise 14 derece olacak.

METEOROLOJİ'DEN TÜRKİYE GENELİ HAVA DURUMU AÇIKLAMASI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Akdeniz, İç Anadolu’nun güneyi, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu (Van hariç) ile Sivas ve Kütahya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'da yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor.

Yorumlar