İSTANBUL

İstanbul Emniyet Müdürü Çalışkan'dan 23 Haziran açıklaması

31 Mart seçimlerinde İstanbul polisinin kusursuz çalıştığını söyleyen İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, "Şimdi aynı başarı ve daha fazlasını 23 Haziran seçimlerinde de göstereceğimize yürekten inanıyorum." dedi.

İstanbul Emniyet Müdürü Çalışkan'dan 23 Haziran açıklaması

23 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala Emniyet Müdürü Çalışkan'dan da bir açıklama geldi. Seçimlere ilişkin tüm tedbirlerin alındığını söyleyen Çalışkan "Bütün arkadaşlarımız çok dikkatli olacak." dedi.

SEÇİMLERE İLİŞKİN AÇIKLAMA

31 Mart seçimlerinde İstanbul polisinin kusursuz çalıştığını ifade eden Emniyet Müdürü Çalışkan, şöyle konuştu:

"Emniyetin görev alanlarında hiçbir sorun yaşanmadı. Güvenlikten taviz vermeden tarafsız bir görev anlayışıyla da milletimizin takdirini kazandık. Şimdi aynı başarı ve daha fazlasını 23 Haziran seçimlerinde de göstereceğimize yürekten inanıyorum. Pazar günü bir seçim yapılacak. Bu seçimlerle ilgili biz tüm tedbirlerimizi aldık, almaya devam ediyoruz ve alacağız. Bütün arkadaşlarımız çok dikkatli olacak. Türk polisine ve emniyet teşkilatına yakışır şekilde görevimizi yapacağız. Benim görev yaptığım dönem içerisinde takip ettiğimiz ve görev aldığımız yedinci seçim olacak. Tecrübemiz had safhada, ilk yapacağımız iş dikkat etmek. Hatalı bir iş konusunda kimseye müdahale etmemek, vatandaşlarımıza da azami seviyede güven vermek. Daha önce bunu defalarca yaptık. Aynı şekilde aynı başarıyla bu seçimi de tamamlayacağımızdan şüphem yok.”

Yorumlar