İSTANBUL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden ramazana özel site

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ramazana özel internet sitesi kurdu. Artık vatandaşlar tek tıkla nerede hangi etkinlik saat kaçta kolayca öğrenebilecek. İstanbulluların ramazan etkinliklerinden kısa sürede en en sağlıklı şekilde bilgi sahibi olması için kurulan sitede etkinlik alanları ayrı kategoride toplandı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden ramazana özel site

İstanbullular ramazan ayı boyunca nerede hangi etkinlik var diye sormayacak. İBB'nin etkinliklerinden artık tek tıkla haberdar olabileceksiniz. Ramazan ayına özel olarak tasarlanan sitede tüm etkinliklerin saat ve yer bilgisi bulunuyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak organize ettiği etkinliklerden vatandaşların daha kolay bilgi sahibi olabilmesi için internet sitesi kurdu. 

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ramazan kapsamında Yenikapı, Maltepe ve Sultanahmet'te, tasavvuf müziğinden şiir dinletilerine, çocuklara yönelik faaliyetlerden geleneksel görsel sanatlara kadar birçok kültür ve sanat etkinliği düzenleniyor.

İstanbulluların, ramazan etkinliklerinden daha kolay bilgi sahibi olması için "https://istanbuldaramazan.ibb.istanbul" adresli internet sitesi kuruldu. Sitede, Yenikapı, Maltepe ve Sultanahmet'teki tüm etkinlikler ayrı kategoride toplandı.

Ramazan süresince nerede, ne zaman, hangi saatte, hangi etkinliğin yapılacağının ayrıntılı olarak paylaşıldığı sitede ayrıca İstanbul genelinde İBB'nin iftar çadırları hakkında bilgi de yer alıyor

Yorumlar