İSTANBUL

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde staj imkanı! Müjdeyi Hayri Baraçlı verdi

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, önümüzdeki dönemde belediye bünyesinde öğrencilere staj imkanı sağlanacağını açıkladı. Baraçlı, bu sayede gençlerin hem iş tecrübelerini arttıracağını hem de para kazanacaklarını söyledi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
 İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde staj imkanı! Müjdeyi Hayri Baraçlı verdi

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, İBB Atatürk Kitaplığı’nda ders çalışan öğrencilere sahur sürprizi yaptı. Kütüphanenin bahçesinde öğrencilerle sahur yapan Baraçlı, 2 hafta sonra yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi yoğun tempoda ders çalışan öğrencilere müjde verdi. Baraçlı, “İBB’nin ‘Hiç Kapanmayan Kütüphaneleri,  9 günlük bayram tatilinde de 7/24 hizmetinizde olacak” dedi.

“BELEDİYE BÜNYESİNDE STAJ YAPMA İMKANI”

Gençlerin hem iş tecrübelerini artırmak hem de para kazanmalarını sağlayacak yeni uygulamaların başlatılacağını söyleyen Baraçlı, "Gençlerin vizyonunu açacak projeler üretmek bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda önümüzdeki dönemde yeni bir staj uygulamamız olacak. Büyükşehir bünyesinde hem staj yapıp tecrübe kazanacaksınız hem de karşılığında ücret alacaksınız. Ayrıca girişimcilik ekosistemiyle ilgili de farklı projelerimiz var. ‘Start Up’ merkezleri kurarak sizlerin girişimcilik ruhunu geliştirmek hem de projelerinizi gerçeğe dönüştürüp katma değer kazandırma imkânı sunacağız. İnşallah yeni dönemde de bu projelerimizi uygulamaya geçirip birlikte çalışma fırsatımız olur”  dedi.

Yorumlar