İSTANBUL

İşsizlik maaşı ne zaman ödenecek 2019? Bayramdan önce mi maaş verilecek mi?

İşsizlik maaşı Ramazan Bayramı öncesi ödenecek mi? 5 Haziran'da ödemesi gerçekleştirilecek olan işsizlik maaşı ödemesi ile ilgili açıklama yapıldı. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) işsizlik maaşı ödemelerini Ramazan Bayramı dolayısıyla öne çekti. Peki İşsizlik maaşı ne zaman ödenecek 2019?

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İşsizlik maaşı ne zaman ödenecek 2019? Bayramdan önce mi maaş verilecek mi?

İşsizlik maaşı ne zaman ödenecek bu sıralar en çok merak edilen konulardan biri... Ramazan Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte 5 Haziran'da ödenecek olan işsizlik maaşının erkene alınıp alınmadığı merak ediliyor. İŞKUR bayram öncesi ödeme yapacak mı?

Türkiye İş Kurumu işsizlik maaşı ödeme tarihi ile ilgili bir değişiklik yaptı. İŞKUR,5 Haziran’daki işsizlik maaşı ödemelerini Ramazan Bayramı nedeniyle daha erken ödeyecek. Peki işsizlik maaşı ne zaman ödenecek 2019? 

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR),5 Haziran’daki işsizlik maaşı ödemelerini Ramazan Bayramı dolayısıyla öne çekti. İşsizlik maaşları 31 Mayıs Cuma günü hesaplara yatırılacak.

Hak sahiplerine, bin 23 lira ile 2 bin 46 lira arasında değişen tutarda ödeme yapılacak. İŞKUR nisan ayında 657 bin kişiye işsizlik maaşı ödemişti.

Yorumlar