İSTANBUL

İsmek iş başvurusu nasıl yapılır bahçe bakımı öğretmeni alınacak başvuru şartları neler?

Kurulduğu ilk günden itibaren milyonlarca İstanbulluya kültür, sanat ve mesleki eğitim imkânı sağlayan İSMEK aynı zamanda binlerce öğretmen ve usta öğreticiye de kariyer olanağı sunuyor. Birçok kişi İsmek iş başvurusu nasıl yapılır ismek çalışma ve sosyal hakları neler merak ediyor.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İsmek iş başvurusu nasıl yapılır bahçe bakımı öğretmeni alınacak başvuru şartları neler?

Hem eğitim hem de iş imkanı sağlayan İSMEK'te iş başvuru nasıl yapılır merak ediliyor. 274 açık pozisyon bulunan İsmek bahçe bakım öğretmeni alacak. Bahçe bakım öğretmeni pozisyonu için aranan şartlar neler? İşte İsmek başvurusu ile ilgili merak edilenler...

BAHÇE BAKIM ÖĞRETMENİ ARANAN ŞARTLAR

Ön Lisans mezunu olup başvuru yapan adaylardan en az 1 yıllık mesleki deneyime sahip olduklarını belgelendirmeleri istenecektir.  
Mezuniyet Bölümleri
 
Seracılık - (Lisans)Seracılık ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği - (Lisans)Biyoloji (Botanik) - (Lisans)Peyzaj Mimarlığı - (Lisans)Toprak - (Lisans)Bitki Koruma - (Lisans)Bahçe Bitkileri - (Lisans)Bitkisel Üretim - (Ön Lisans)Süs Bitkileri Yetiştiriciliği - (Ön Lisans)Bitki Koruma - (Ön Lisans)Tarla Bitkileri - (Ön Lisans)Peyzaj - (Ön Lisans)Peyzaj ve Süs Bitkileri - (Ön Lisans)Bahçe Bitkileri - (Yüksek Lisans)Bitkisel Üretim - (Lisans)Bahçe Ziraati - (Ön Lisans)Bahçe Ziraati - (Lisans)Ziraat Mühendisliği - (Lisans)

İsmek İş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Gelişen teknoloji ile birlikte çok işlemi oturduğumuz yerden bir tıkla kolaylıkla yapabiliyoruz. Onlardan biri de İSMEK kurs ve iş başvurularıdır. İnternet bağlantısı olan her yerden gerek bilgisayar, gerekse mobil cihazlardan İSMEK iş başvurusu yapabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey kariyer.ismek.org adresine girmektir.

ÇALIŞMA ve SOSYAL HAKLAR

Başvurusu Yeterli Görülerek Sınav Ve Mülakat Sonucu Olumlu Olan Adaylara Görev Teklifi Yapılmaktadır.

Adayların Full Time (Tam Zamanlı) Ve Part Time (Yarı Zamanlı) Olarak Çalışma Seçenekleri Bulunmaktadır.

Ful Time Çalışma Şekli; Haftalık 40 Saat Olarak Görev Yapılmaktadır. Ücret Ve Sigorta Ödemesi Aylık Yapılmaktadır.

Part Time Çalışma Şekli; Haftalık En Az 4, En Fazla 24 Saat Olarak Görev Yapılmaktadır. Ücreti Ve Sigorta Ödemesi Çalıştığı Saat Baz Alınarak Yapılmaktadır.

Yorumlar