İSTANBUL

İsmailağa Cemaati 23 Haziran'da kime destek verecek?

İstanbul seçimine ilişkin dikkat çeken bir açıklama yapan İsmailağa Cemaati Yıldırım'a mı İmamoğlu'na mı destek verecek?

İsmailağa Cemaati 23 Haziran'da kime destek verecek?

23 Haziran seçimine iki gün kala ilişkin İsmailağa Cemaati'nden kafa karıştıran bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada Binali Yıldırım'a destek verileceği belirtilirken "Bazı kimseler; "Ders olsun, şefkat tokadı olsun diye, 'bu sefer oy vermeyeceğiz’ diyorlar" sözleri de dikkat çekti.

İsmailağa Cemaati İstişare Heyeti ve Mehmet Talu imzalı açıklamaya göre 23 Haziran’da AK Parti tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterilen Binali Yıldırım’a destek verilme kararı alındı.

Ak Parti ve MHP’ye ye gönül vermiş mütedeyyin kitlelerin hassasiyetlerini rencide eden, bu yüzden de o kitleleri oy verme konusunda yeniden düşünme noktasına getiren bir kısım icraatlar, söylemler, ihmaller sebebiyle, bazı kimseler; "Ders olsun, şefkat tokadı olsun diye, 'bu sefer oy vermeyeceğiz’ diyorlar" denilen açıklamada, "Cumhur ittifakı ve İBB başkan adayı Binali Yıldırım tamamen artıdır. Hiç eksisi yoktur demiyoruz." denildi.

Yorumlar 1 yorum