İSTANBUL

İmamoğlu'nun randevu talebine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yanıt geldi mi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir buçuk ay önce talep ettiği randevu için herhangi bir cevap gelmediğini söyledi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İmamoğlu'nun randevu talebine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yanıt geldi mi?

27 Haziran'da mazbatasını alarak göreve başlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talep ettiği randevuya bir buçuk ay geçmesine rağmen hala yanıt alamadığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la İstanbul'un sorunlarını konuşacağını belirten İmamoğlu, "Ben isterdim ki Sayın Cumhurbaşkanı'ndan randevu talep ettim sanırım bir buçuk ay oldu, hala ben bunu yineliyorum. Sayın Cumhurbaşkanı milletin oyuyla seçildi, ben de İstanbul'un Türkiye'nin en büyük kentinin seçilmiş belediye başkanıyım.

Milletin iradesiyle seçilmiş iki kişi olarak İstanbul'un sorunlarını konuşacağız. Ben bunun için randevu istedim. Bunları konuşacağımıza miting alanlarından böyle göndermeler yapmasının hiçbir anlamı yok. Ben duymadım bile, önemsemiyorum bile çünkü arkamızda kocaman bir millet iradesi var. Millet iradesinin hiçe sayıldığı, hukuka aykırı her şeye de karşıyız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar