İSTANBUL

İmamoğlu'nun korkulu rüyası oldu! Zora sokacak Kanal İstanbul belgesi

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun korkulu rüyası olmaya devam ediyor. İmamoğlu'nun Kanal İstanbul ile ilgili yaptığı açıklamaların doğru olmadığını söyleyen Göksu, belgelerle konuştu.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
İmamoğlu'nun korkulu rüyası oldu! Zora sokacak Kanal İstanbul belgesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Kanal İstanbul projesinin dönemin başkanı tarafından yetkisiz olarak imzalandığı iddialarına Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu yanıt geldi.

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İmamoğlu'nun iddiasının asılsız olduğunu belirterek belge paylaştı.

İBB Meclisi'nin aldığı kararın belgesi paylaşıldı
"İstanbul'a doğruları söylemeye devam ediyoruz" diyen Göksu, İdare Hukukunun "Yetki ve Usulde Paralellik İlkesi" gereği İBB Başkanın protokol iptal yetkisi yoktur. Bu yetki İBB Meclisindedir. Kanal karşıtı gerekçeler; bilimsel değil zihinseldir. Kanal İstanbul'a karşı olan milletimiz değil, CHP'dir" ifadelerini kullandı.

Haber7'de yer alan habere göre; Tevfik Göksu ayrıca, Kanal İstanbul'la ilgili Büyükşehir Belediye Meclisinin kararını da paylaştı.

Yorumlar