İSTANBUL

İmamoğlu İBB'den istifa eden isimlere seslendi: Madem istifa ettiniz neden orada duruyorsunuz?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İBB'de yaşanan istifaların ardından konuştu. İmamoğlu, " İstifa eden genel sekreter ve yardımcılarının iştiraklerde hâlâ görevleri var... Umuyorum yanlışlarından dönerler” dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İmamoğlu İBB'den istifa eden isimlere seslendi: Madem istifa ettiniz neden orada duruyorsunuz?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki (İBB) istifalara dün bir yenisi eklendi. İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek görevinden istifa etti.

İstifalar dün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na soruldu. İmamoğlu, iştirak şirketleri ile toplantılar yapacaklarını belirtip istifalarla ilgili şunları söyledi: 

"İNSANLAR İBB YÖNETİMİNDEN DE BİZDEN DE HESAP SORACAK"

 İstifa eden Genel Sekreter ve yardımcılarının iştiraklerde görevleri var. Madem istifa ettiniz neden orada duruyorsunuz? İnsanlar İştiraklerdeki yönetimden de İBB yönetiminden de bize hesap soracak.

"UMUYORUM YANLIŞLARINDAN DÖNERLER"

Şu an itibarıyla bizim hızlıca iştiraklere hakim olmamız lazım. Umuyorum yanlışlarından dönerler. Sürece bütünüyle hakim olduktan sonra ekonomik vizyonumuzu bütünüyle sizinle paylaşacağız. Hem de hızlıca aldığımız ilk tedbirleri paylaşacağız. Varsa somut tespitlerimiz, size onları da sunacağız.

Yorumlar